050 311 2865 info@satehuis.nl
Ma: Gesloten, Di - Do: 16:00 - 21:30, Vr - Zo: 12:00 - 21:30

Satehuis

Welkom bij het Satéhuis! Als een van de meest geliefde restaurants in Groningen, verheugen we ons erop u te verwelkomen in onze Indonesische eetgelegenheid. Sinds 1995 zijn wij een trotse pijler van de culinaire scene in deze bruisende stad.

Of u nu een student bent die op zoek is naar een betaalbaar en smakelijk diner, een lokale fijnproever die op zoek is naar de beste eetervaring in Groningen, of gewoon zin hebt in heerlijk eten om af te halen na een drukke dag, bij het Satéhuis vindt u precies wat u zoekt.

Stap bij ons binnen en laat u betoveren door de moderne ambiance die toch de traditionele Indonesische sfeer behoudt. Terwijl u geniet van de levendige activiteit in onze keuken, waar vlees sisselt op de houtskoolgrill, voelt u de opwinding van het ontdekken van nieuwe smaken.

Onze uitgebreide menukaart biedt een scala aan heerlijke opties, van onze beroemde saté in diverse vlees-, vis- en vegetarische variaties tot andere traditionele gerechten die uw smaakpapillen zullen verrukken. Of u nu dineert in ons gezellige restaurant of kiest voor afhalen of bezorgen, wij beloven u een onvergetelijke culinaire ervaring.

…of zoiets als dit: